Gradinite particulare sector 2, Vatra Luminoasa, Bucuresti : Gradinita particulara Fluturas Albastru                                          
Gradinite particulare sector 2, Vatra Luminoasa, Bucuresti : Gradinita particulara Fluturas Albastru Gradinite particulare sector 2, Vatra Luminoasa, Bucuresti : Gradinita particulara Fluturas Albastru                    
acum si Afterschool !                    
Home Despre noi Medii Program Oferta Tematica Fotografii Contact

 

Despre noi

                   Dragi Parinti,

     Numele meu este Funda Basaran Boboc si am o experienta bancara de aproape 20 de ani, in ultimii ani profesand ca manager operational. Dupa eforturi sustinute am reusit sa-mi implinesc un vis de demult (de 10 ani) - acela de a deschide o gradinita. Marturisesc ca intotdeauna mi-au placut proiectele pentru copii deoarece consider, ca mama si ca om, ca ei ne sunt cei mai deschisi, loiali si adevarati prieteni. Ei pretuiesc si transmit cu sinceritate bunatatea si caldura pe care o primesc si stiu mereu sa aduca zambetele pe chipurile nostre. Ei au acea putere de “ a simti” din prima clipa si de “a trai” cu toata fiinta (abilitati pe care noi, “oamenii mari”, demult ni le-am sters din minte), reusind totodata sa perceapa corect si real lumea inconjuratoare. Sunt usor de invatat lucruri noi, dornici sa comunice si sa se joace, departe inca de tot ce inseamna dezamagire, prejudecata, neincredere, adica de tot ceea ce ne impiedica pe noi, adultii, sa fim deschisi, onesti si curiosi asa cum (ne) sunt copii. Intr-o lume plina de copii, exista dorinta de a trai, de a (ne) invata si dezvolta, de a cunoaste valoarea unei emotii, a unei valori, de a fi cel mai bun. Cu alte cuvinte, o lume plina de copii este cea mai frumoasa lume posibila.
     Ca adulti avem cu siguranta multe lucruri de oferit copiilor si, in acelasi timp, multe lucruri de invatat de la ei. Iar pentru mine, draga cititorule, copii sunt de nepretuit. Neavand totusi formarea necesara din punct de vedere profesional, nefiind un profesor sau educator, ca mama si ca fost manager de corporatie, am cautat sa gasesc cei mai buni experti astfel incat sa putem crea impreuna unul dintre cele mai bune locuri unde copii nostrii sa invete distrandu-se. Impreuna cu profesori pregatiti, experti contractati si colegi, am format o echipa puternica, dornica sa contribuie la dezvoltarea copiilor nostrii pentru a fi cei mai buni scolari, ajutandu-ne totodata si de foarte multa distractie si jocuri specifice lor.
     Indeplinindu-mi visul, acela de a infiinta Gradinita Mavi Kelebek/Fluturas Albastru, mi-am dorit sa creez mult mai mult decat un loc in care copii sa fie in siguranta, cu alimentatie sanatoasa si loc de joaca frumos. Vrem un loc propice dezvoltarii fiecarui copil in parte (indiferent de nivelul intelectual sau de abilitatile fizice specifice fiecarei varste), un mediu in care sa faca conexiuni, sa faca fata provocarilor cu curaj, cautand raspunsuri cu inteligenta la intrebari, curiozitate si rabdare, dornici sa afle realitatea cu incredere in fortele proprii, conectati la mediul inconjurator, iubind si respectand natura etc.. In acest sens, ne dorim sa-i ajutam pe copii sa se dezvolte corespunzator in primul stadiu educational din viata lor, acumuland multe cunostiinte folositoare in devenirea lor ca oameni completi, oameni de succes.
     De asemenea, suntem de parere ca gradinita reprezinta primul pas in formarea unui copil si, prin urmare, ne propunem sa transformam aceasta perioada intr-o mare realizare atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
      Din aceste considerente, Gradinita Fluturas Albastru este orientata spre educatia fiecarui copil in parte, fiind opusul metodelor clasice de invatamant deoarece considera fiecare copil unic, dorind sa cultive interesele, calitatile si abilitile fiecaruia dintre ei. Aceasta metodologie abordata vine sa accentueze valoarea talentelor si deprinderilor innascute in copii nostrii, avand ca prioritate incurajarea lor sa se cunoasca pe sine si sa-si descopere alte pasiuni.

Cu dragoste,
Funda
               
Home  |   Despre noi  |   Medii  |   Program  |   Oferta  |   Afterschool  |   Temele abordate  |   Fotografii  |   Contact
Copyright © 2011 Gradinita Fluturas Albastru - toate drepturile rezervate.
Gradinite sector 2 : Gradinita sector 2, Bucuresti, Gradinita Vatra Luminoasa. Telefon: 0766.366.039 / 0765.587.410